Ben jij klaar met 10 keer je vraag stellen en wil je nu eindelijk een kind wat luistert?

Samenvatting bestelling tonen
€ 47,00
Product Subtotaal
Mini-Cursus Minder Mopperen, Meer Plezier!  × 1  47,00
Subtotaal  47,00
Totaal  47,00

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Betaling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Mini-Cursus Minder Mopperen, Meer Plezier!  × 1  47,00
Subtotaal  47,00
Totaal  47,00

Lees hier de ervaringen van andere moeders die eerder een training bij mij gevolgd hebben:

Esther

Moeder van 1 zoon
5/5

Ik ben zo blij dat ik me heb opgegeven voor deze online-training! Ik had al eerder een workshop bij jou gevolgd, maar deze training had voor mij het grote voordeel dat ik mijn eigen tijdsplanning kon maken om het te doen. Ideaal voor drukke werkende moeders (en vaders natuurlijk ook...) De training heeft mij meer inzicht gegeven in waarom bepaalde manieren van communiceren niet ( zo goed) werken en hoe het op een positieve manier beter, leuker en gezelliger kan. Met de oefeningen heb ik goed kunnen uitproberen wat het beste voor ons werkt, ik doe het nog steeds niet perfect...maar ben me al vaker bewust hoe ik het wel beter kan doen. Bedankt Vivian voor jouw eerlijke en goed toepasbare uitleg en ook het delen van jou eigen ervaringen en voorbeelden, dat maakte het vaak nog beter om te begrijpen!

5/5

De online training succesvol communiceren met je kind is een aanrader. Er zijn duidelijke instructiefilmpjes die goed op elkaar volgen en aansluiten met als slot een samenvatting. Er zit ook een werkboekje bij waar je echt aan het werk wordt gezet, wat goed is voor de integratie van de theorie. Er zitten ook interessante pdf-bestanden bij die je kan gebruiken om uit te hangen als reminders. Vivian moedigt je aan om door te zetten en vol te houden en legt onduidelijkheden uit in een besloten facebookgroep waarin ze live gaat.

SD

Moeder van 2 jongens en 1 meisje